A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó
XIII. ONLINE BIBLIAISMERETI VERSENY
Verseny kategória: 
Bibliaismeret, egyháztörténet
Verseny kiíró: 
Magyar Bibliatársulat Alapítvány
Meghirdetés köre/célkorosztály: 
9-12. évfolyamos tanulók és fiatal felnőttek

A Magyar Bibliatársulat Alapítvány ismét online bibliaismereti versenyt hirdet „A gondviselő Isten” címmel, amelyre középiskolásokat, valamint fiatal(os) felnőtteket is szeretettel várunk. A játék öt héten keresztül tart majd.

A verseny nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék a kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

 

JELENTKEZÉS

A versenyre bármilyen középiskolás diák és fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a www.bibliatarsulat.hu/jatekoldalon elérhető űrlap kitöltésével. Egyéni versenyzők és legfeljebb 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. 

 

A JÁTÉK MENETE

A verseny öt héten keresztül tart, és az első feladványokat 2021. május 10-én, hétfőn tesszük közzé. Minden héten öt kérdést teszünk fel. Ezekre egy-egy szó lesz a válasz, amelyeket a Bibliában vagy zenés videókban lehet megtalálni. A válaszokat egy megadott Táblázatba kell beírni.

A játék végső megfejtéséhez a Táblázat segítségével lehet majd eljutni. Az ehhez szükséges információkat az utolsó héten fogjuk elküldeni. A végső megfejtés egyetlen szóból áll, és a résztvevőknek mindössze ezt az egy szót kell majd beküldeniük az info@bibliatarsulat.hucímre. 

DÍJAK, DÍJÁTADÁS

A helyes megfejtést beküldők között könyvcsomagokat sorsolunk ki, amelyeket előreláthatólag postán küldünk majd el.

Verseny időpontok
Verseny nevezési határidő: 
2021.05.09.
Verseny döntő időpontja: 
2021.06.13.
Verseny meghirdetője: 
református fenntartású
Verseny célközönsége: 
Nem SNI, BTMN tanulók