A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó
XII. ONLINE BIBLIAISMERETI VERSENY
Verseny kategória: 
Bibliaismeret, egyháztörténet
Verseny kiíró: 
Magyar Bibliatársulat Alapítvány
Meghirdetés köre/célkorosztály: 
közép- és felső oktatási intézmények tanulói

A verseny nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék a kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

JELENTKEZÉS

A versenyre bármilyen középiskolás diák és fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a www.bibliatarsulat.hu/jatek oldalon elérhető űrlap kitöltésével. Az érdeklődők egy szintre jelentkezhetnek. Egyéni versenyzők és legfeljebb 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. 

A regisztráció határideje 2020. október 18. (vasárnap) éjfél.

A JÁTÉK MENETE

A verseny öt héten keresztül tart, és az első feladványokat 2020. október 19-én, hétfőn tesszük közzé. A résztvevőknek minden héten öt kérdést kell megválaszolniuk. A válaszokat a Bibliában találhatják meg, és egy megadott táblázatba kell beírniuk. A játék végső megfejtéséhez szükséges információkat az utolsó héten küldjük majd el, és a résztvevőknek mindössze egy szót kell beküldeniük az info@bibliatarsulat.hu címre 2020. november 22-én (vasárnap) éjfélig.

 

 

Verseny időpontok
Verseny időtartam: 
2020.10.19. - 2020.11.22.
Verseny nevezési határidő: 
2020.10.18.
Verseny meghirdetője: 
református fenntartású
Verseny célközönsége: 
Nem SNI, BTMN tanulók