A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó
Wölfling Zsuzsanna
pedagógiai szakértő (Budapest)
E-mail: 
wolfling.zsuzsanna@reformatus.hu
Telefon: 
+3630/862-6543
Mobil: 
+3630/862-6543

Budapesten él, 42 éve tevékenykedik az óvodapedagógia területén.

Óvodapedagógus, pedagógia szakos bölcsész és tanár, óvodai szakértő, intézményvezető, és középvezető területen szakvizsgázott pedagógus.

Alapdiplomáját a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerezte. Ezt követően óvodapedagógusként, óvodavezetőként szerzett gyakorlatot a budapesti Lehel utcai Honvédségi Óvodában majd további szakmai, pedagógiai tapasztalatot a Budapest V. kerületi Balaton Óvodában, és a XIII. kerületi Egyesített Óvodában.

15 éven át óvodai szaktanácsadóként segítette a pedagógusok munkáját a Budapest V. Kerületi Pedagógiai Intézet munkatársaként. Szakmai szakértőként részt vett az Oktatási Hivatal TÁMOP 3.1.5, valamint az EFOP 3.1.1. projektjeiben.

Pedagógiai-szakmai ellenőrzésre és minősítésre felkészített szakértői végzettséget és tapasztalatot, valamint mesterpedagógus fokozatot szerzett a projekt keretében.

1999 óta szerepel az Országos szakértői névjegyzéken és végzi intézményfenntartók megbízásából vezetői pályázatok, pedagógiai program véleményezését.

Szaktanácsadóként a szervezet és minőségfejlesztés, hátránykompenzáció, óvodai mérések, értékelések, önértékelések, tanügyigazgatás, módszertani kultúra fejlesztése, óvodai belső terjesztésű folyóirat szerkesztése is a feladatkörébe tartozott.

2018 óta külső szakmai munkatársa a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Program Projektirodának.

Elkötelezett a pedagógiai munka folyamatos fejlesztése iránt. A Református Pedagógiai Intézet munkatársaként egyéni tanácsadással, helyzetértékeléssel, lehetséges fejlődési utak közös kimunkálásával szeretné támogatni a pedagógusokat.

Férjével és felnőtt lányával harmonikus családi életet él.