A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Kárpát-medencei református általános iskolák és középiskolák találkozói

A tanév végeztével sor került a Kárpát-medencei református általános iskolák és középiskolák találkozóira Pécsett illetve Nagykőrösön. A Református Pedagógiai Intézet munkatársai nemcsak résztvevőként, de Dr. Szászi Andrea, Kelemen Gabriella és Szontagh Pál révén előadóként is képviseltették magukat a rendezvényeken. 

A Pécsi Református Kollégium Általános Iskolája adott otthont június végén a Kárpát-medencei Református Általános Iskolák IV. Találkozójának. A találkozó mottója: „ A Szeretet a leghatékonyabb nevelőerő !” A három napos találkozó előadásai azt járták körül, hogy hogyan lehet ma az iskolai nevelés középpontjába a keresztény értékeket, a szeretetteljes nevelést helyezni. A találkozó üzenete itt elolvasható

A nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium szervezésében "A Lélek ugyanaz (1Kor.12,4)" igei mottóval 2017. július 6-9. között zajlott a Magyar Református Középiskolák XXII. Találkozója. A rendezvényről fényképeket és videós beszámolókat a találkozó facebook oldalán találhatnak. A találkozó zárónyilatkozata innen letölthető.