A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Az RPI-ről ír a kolozsvári Keresztény Szó folyóirat

"Minden köznevelési rendszer és alrendszer akkor működik jól, ha egyszerre képes megerősíteni a rendszer elemeinek összetartozását és kihasználni a sokszínűségben rejlő energiákat. Ehhez a hálózati működéshez és tanuláshoz szükséges egy olyan szakmai katalizátor, amely a rendszer része ugyan, de mégis képes „helikopterszemlélettel”, egy, az intézményi szintnél átfogóbb perspektívából látni és támogatni az együttműködést. Ideális esetben egy pedagógiai intézet úgy tudja ellátni ezt a feladatot, hogy a végén az eredmények egyaránt jelentkeznek az intézményi és rendszerszinten is. A minőségi szakmai szolgáltatás olyan, mint a sportbíró: ha jól működik, akkor szinte láthatatlan, feltűnést csak hiánya vagy diszfunkcionális működése kelt."

Rendkívüli (D)IGI-Klub november 10-én!

Felgyorsultak körülöttünk az események - mi is felgyorsulunk... A rendkívüli helyzetben HOLNAP, 2020. november 10-én 15.00 és 17.00 óra között RENDKÍVÜLI (D)IGI-Klubra hívjuk a református intézmények vezetőit.
A webináriumot az interneten ingyenesen elérhető Zoom alkalmazásban tartjuk.
Az értekezlet házigazdája: Márkus Gábor pedagógiai szakértő, címzetes igazgató

Portfólió Forró Drót - AZ IDŐPONTOK FOLYAMATOSAN FRISSÜLNEK!

A portfólió feltöltés határidejének közeledtével ez évben is szeretnénk támogatni a november 25-ig portfóliót feltöltő pedagógusaink munkáját, biztosítva számukra a „Portfólió Forró Drót” lehetőségét. Intézményünk szakértői a táblázatban megjelölt időszakban, a megjelölt témákban várják telefonos megkeresésüket! Az időpontok az alábbi linkekre kattintva letölthetők.