A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Javított hittan munkafüzet

A Kálvin Kiadó tájékoztatása alapján a nyomda hibájából tévesen készült el a Hittan 4 MFGY (RP-004/1MFGY), melyben az új borító, de a régi belív szerepel. A taneszközök nyári kiküldése során ez jutott el az egyházközségekhez. A nyomda végül javította a hibát és elkészültek az új, jó taneszközök. A Kálvin Kiadó minden egyházközséghez eljuttatja a javított Hittan 4 MFGY anyagokat legkésőbb a pótrendeléshez kapcsolódóan szeptember–október folyamán, de akár korábbi postai megrendeléssel együtt.

Kárpát-medencei református általános iskolák és középiskolák találkozói

A tanév végeztével sor került a Kárpát-medencei református általános iskolák és középiskolák találkozóira Pécsett illetve Nagykőrösön. A Református Pedagógiai Intézet munkatársai nemcsak résztvevőként, de Dr. Szászi Andrea, Kelemen Gabriella és Szontagh Pál révén előadóként is képviseltették magukat a rendezvényeken. 

Nyári munkarend

Kedves Partnereink!

2017. június 26. és augusztus 25. között az RPI munkatársai nyári munkarendben dolgoznak. A szabadságolások miatt előfordulhat, hogy megkereséseikre csak pár nap elteltével tudunk válaszolni.

Minden kedves Kollégánknak és Partnerünknek jó pihenést, kellemes nyaralást kívánunk!

"Játszani is engedd!" - Játék(OK)osítás konferenciák augusztusban

A Református Pedagógiai Intézet a 2017/2018-as tanév elején is megszervezi református szakmai tanévnyitó konferenciáit. A rendezvényt az RPI többéves hagyománnyal rendelkező „A reformáció tanítása – a tanítás reformációja” című konferenciasorozatának részeként rendezzük meg, célcsoportunk a református köznevelési intézményekben dolgozó pedagógusok köre.
A konferenciák témája a protestáns köznevelés szakmai-módszertani megújítása, azon belül ezúttal a gamification (játékosítás) megjelenése az oktatásban.