A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Lezajlott a Re:formáció verseny televíziós döntője

Szontagh Pál igazgató a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának TÓGÁTUSOK csapatával.

Köszönjük a "Re:formáció-Megújuló világ" vetélkedővel kapcsolatos érdeklődést és gratulációkat! Mindannyian, akik részt vehettünk ebben a munkában, hálásak vagyunk a kapott feladatért. Az adás két részlete  ITT és  ITT megtekinthető. Az adásból műsorszerkesztési okok miatt kimaradt az egyes zsűritagok összegző értékelése.

Vasárnap képernyőn a Re:formáció vetélkedő televíziós döntője!

Nagy érdeklődés kísérte az általános és a középiskolák számára két kategóriában meghirdetett Re:formáció komplex műveltségi vetélkedősorozatot.

A 300 csapat közül a legjobb 6 középiskolás csapat - egyben az ország 6 régiója mérkőzik meg egymással egy színvonalas és látványos vetélkedőműsor keretében.

A műsor adásideje M5 csatorna, 2017. október 1., vasárnap, 14:05-16:00.

A döntőbe jutott csapatok:

Megjelent a Magyar Református Nevelés 2017/1. száma

Az új tanév kezdetén megjelent a Magyar Református Nevelés című online pedagógiai folyóirat 2017/1. száma, benne a „Hitvallás és hivatás” konferencián elhangzott előadások szerkesztett változataival. E számunk szerzői Pinczésné Dr. Palásthy Ildikó, Dr. Tomka János, Szontagh Pál, Szakál Ferenc Pál, Csernaburczky Ferenc, és Prof. Dr. Reuss András. A folyóirat honlapunkon elérhető.