A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Informatikai probléma

Kedves Partnereink!

Rajtunk kívül álló informatikai probléma miatt egyes online applikációink csak korlátozottan használhatók. A probléma érint(het)i a képzésszervező, a szaktanácsadás-igénylő, a feladatbank, a játék-és zenetár alkalmazásokat és a Refovi honlapot. Munkatársaink dolgoznak a hiba elhárításán. Addig is, ha nem tudnak a felületeken keresztül kapcsolatba kerülni velünk, keressék bizalommal illetékes munkatársainkat:

Igényfelmérés térítésmentes képzésekről

Az ECARO/PCA2022113 projekt keretében a Református Pedagógiai Intézet lehetőséget kapott 5 és 8 órás (1 napos) pedagógus-továbbképzések térítésmentes megszervezésére. A képzések minél hatékonyabb megszervezése érdekében előzetes igényfelmérést végzünk, hogy a 2023. május--2023. november közötti időszakban mikor, hol, milyen tematikájú képzéseket hirdessünk meg az iskoláknak.

Értékorientált vezetés képzés

Református Pedagógiai Intézet 30 órás, akkreditált pedagógus-továbbképzést szervez "Értékorientált vezetés" címmel.

Oktatók: Kees van der Vloed, Dr. Ábrám Tibor, Dr. Illéssy János, Márkus Gábor, Dr. Szontagh Pál

Időpont: 2023. április 24-28. (A pontos időbeosztásról és napirendről még egyeztetés folyik az oktatókkal, erről később fogunk tájékoztatást adni.)

Tájékoztatás a 2024. évi pedagógusminősítési eljárásra történő jelentkezés részleteiről

A pedagógusok előmeneteli rendszeréről és a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény köznevelési intézményekben történő végrehajtásáról szóló 326/2013. (VIII. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: kormányrendelet) 10. § (1) bekezdése alapján megjelent közlemény ezen a linken érhető el.