A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó
Bánné Mészáros Anikó
pedagógiai szakértő, telephelyi koordinátor (Miskolc)
E-mail: 
banne.aniko@reformatus.hu
Telefon: 
-
Mobil: 
30/862-6549

Matematika-kémia- számítástechnika szakos általános iskolai tanár, közoktatási vezető, pedagógiai mérés-értékelés MA, köznevelési szakértő tanügyigazgatás és mérés-értékelés szakterületeken. Mesterpedagógusként szaktanácsadó. Szakterületei: informatika, IKT és pedagógiai mérés-értékelés.

1986 óta pedagógus. Tanított a Tiszabábolnai Körzeti Általános Iskolában, a miskolci Hunyadi Mátyás Általános Iskolában és a miskolci Jókai Mór Református Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában. 2009-2013 között ez utóbbi igazgatóhelyettese volt.1994 óta tagja és vezető oktatója az Informatika és Számítástechnika Tanárok Egyesületének (ISZE). Rendszeresen tart informatika tárgyú pedagógus- és felnőttképzéseket. Több informatikai, pedagógiai fejlesztésben is részt vett: Nemzeti Tankönyvkiadó 5-8. évfolyamon megjelent Informatika tankönyvcsaládjának társszerzője volt 2007-2013 között, TÁMOP projektekben IKT fejlesztési-folyamat szaktanácsadóként, IKT mentorként, digitális kompetencia területi mentorként dolgozott.

2013-tól főállásban dolgozik az RPI miskolci telephelyén. Szakmai szolgáltatási területe a pedagógiai mérés-értékelés. A Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség gyülekezetének tagja. Férje és két felnőtt lánya van.

Szakmai életútjának rövid bemutatója itt letölthető. (2014)