A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

A tantermen kívüli, digitális munkarendre való átállás egyes aktuális kérdései, 2021. március

Csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt került sor a magyar köznevelési intézményekben a járványügyi veszélyhelyzetben a tantermen kívüli, digitális munkarend kialakítására.

ITT LETÖLTHETŐ munkaanyagunkban egyes, a tavalyihoz képest megváltozott tanügyigazgatási illetve pedagógiai-szervezési kérdéseket veszünk számba, az RPI D-Igi Klub általános iskolák igazgatói munkacsoportjában felmerült felvetések szerint.

Dr. Szontagh Pál RPI-igazgató interjúja a digitális oktatásról az Európa Rádióban itt meghallgatható.

Mindenkinek ajánljuk honlapunk Digitális munkarend aloldalát, letölthető segédletekkel, útmutatókkal. 

Honlapunkon a katechetikai szolgáltatások rovatban, a hit- és erkölcstan tankönyvcsalád alrovatban az egyes évfolyamoknál elérhetők letölthető, kiküldhető/szerkeszthető PPT-k szinte minden leckéhez. A fejlesztés folyamatos.Az egyes évfolyamokhoz a linkek itt találhatók: 1. évfolyam, 2. évfolyam, 3. évfolyam, 4. évfolyam, 5. évfolyam, 6. évfolyam, 7. évfolyam, 8. évfolyam.

Érdemes folyamatosan, hetente legalább 1 alkalommal nézni a hiányzó anyagokat, mivel folyamatosan készítjük a segédleteinket és folyamatosan töltjük is fel őket.

A középiskolai anyagok ITT ELÉRHETŐK.

Szintén elérhetők a tankönyvek digitális formában évfolyamonként (leckénként, illetve lapozható változatban is) az általános iskolák és a középiskolák számára is. Feladatok készítéséhez jó szívvel ajánljuk az online feladatbankot. Ez a feladattár közel 5000 feladatot tartalmaz és segítheti az online órák bővítését. Az online D-IGI Klubok, szaktanácsadói webináriumok szervezése továbbra is folyamatos.  Minden Kollégánknak kitartást, áldott munkát és jó egészséget kívánunk!