A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó
A tanári szemléletmód és gyakorlat megújítása – A tanulás tanítása - Akkreditált pedagógus-továbbképzés

A program tartalmának rövid ismertetése:A képzés elsősorban a hagyományos tanári gondolkodás és gyakorlat átalakítására, módosítására törekszik. A program az aktív, interaktív és reflektív tanulás módszereit és technikáit követve és felhasználva a kritikai gondolkodás tartalmát, fejlesztésének lehetőségeit kibontó, egymásra épülő témákban strukturálódik. Szaktudományos hátterével, pedagógiai törekvéseivel, módszer- és eljáráskészletével olyan elméleti és gyakorlati tudást mozgósít és közvetít, amely a kritikai gondolkodás fejlesztését az interaktív és reflektív tanulást, tanulássegítést helyezi a középpontba.

 

A tréning specialitása:A saját élményen alapuló tanulási folyamat megtapasztalása, az itt szereplő technikák gyakorlati hasznosságának beláttatása. A tanulói szerep átélése, a metakogníció folyamatos gyakorlása.

 

A jelentkezés feltételei:egyetem és/vagy főiskola; bármely tanár, tanító szak; tanító, általános és középiskolai tanári végzettség.

 

A tanúsítvány kiállításának feltételea tréningen való 100%-os részvétel, valamint portfólió és reflexiós levél készítése.

Célcsoport: 
pedagógusok
Szervező: 
Református Pedagógiai Intézet
Kapcsolattartó: 
Regisztrációs díj: 
60 000 Ft / fő
A református köznevelési intézmények pedagógusainak kedvezményesen 55.000 Ft. Részvételi díjon felüli egyéb költségek: utazási-, étkezési- és szállásköltség.
Kedvezményes regisztrációs díj: 
55 000Ft / fő